Kunstenaars

Gevoelens omzetten in de meest passende en daadkrachtige woorden, doet deugd. Dat zie en voel ik elke dag. Een innerlijke strijd, een borrelend vuur of een onbegrepen idee de juiste woorden geven, maakt iets onzichtbaar opeens helder. En daarmee vaak ook nog schoner, grootser en juister dan het al was. Die woordenkracht inzetten om van een onvervulde wens een liefdevolle woordenpracht te maken die je voor altijd kan koesteren en misschien delen? Wauw, heel graag.
Leila Kandil
Verhalenkunstenaar

Maak deel uit van ons kunstenaarscollectief
Ga met onze wensverhalen aan de slag

Woensdag Wensdag zoekt geëngageerde kunstenaars die mensen met onvervulde wensen willen helpen om iets positiefs toe te voegen aan hun verhaal. De vergoeding per opdracht bedraagt € 1.500 exclusief btw, inclusief materiaal. Je artistieke discipline en professionele ervaring zijn ondergeschikt aan je motivatie om deel te nemen aan dit initiatief. Om een gepaste selectie te maken houden wijo ook rekening met je portfolio.

Laat hier je gegevens achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Omschrijf jezelf in 50 woorden.
Aan de hand van je keuze verbinden we jouw bijdrage aan een passend wensverhaal.
Geef een link naar een online portfolio of stuur enkele zaken per post naar Woensdag Wensdag, Kwadeschuur 10, 3210 Lubbeek.