Steun dit project

Deel je netwerk

Breng ons in contact met organisaties die baat hebben bij dit project. Denk daarbij aan organisaties waar veel wensverhalen opeen gepakt zitten: daar waar veel mensen met een onvervulde kinderwens, gezondheidswens, vrijheidswens, … elkaar vinden.
Of geef onze contacten door aan organisaties en personen die dit project financieel kunnen steunen, bijvoorbeeld service clubs of bedrijven met het hart op de juiste plaats.

Financier een wensverhaal

Met een bijdrage van € 2.750 maak jij een kunstenaarsproject mogelijk. Niet alleen zorg je voor een goedbetaalde job voor een kunstenaar; je helpt hiermee ook iemands onvervulde wens een positieve invulling geven. Je maakt het afsluiten van een hoofdstuk mogelijk, of brengt hoop. Dankjewel!


Dit vinden wij belangrijk:
Die € 2.750 verdelen wij als volgt:
* 55% kunstenaar
* 13% projectmedewerker Woensdag Wensdag
* 8% overheadkosten
* 9% boekingskantoor
* 9% gebruiksrecht bedenker
* 6% BTW.
Factuur is mogelijk, fiscale attesten niet.

Aan de hand van de thema’s die je opgeeft, zoeken wij een gepast wensverhaal voor je uit. Stuur je antwoord op onderstaande vragen naar mecenas@woensdagwensdag.be en dan nemen wij contact met je op!

– Wat is je naam, je e-mailadres en telefoonnummer?
– Wie ben jij? (minstens 50 woorden)
– Welke thema’s spreken je aan? Enkele voorbeelden zijn familie, kinderwens, gezondheid, vrijheid, verbondenheid. Aan de hand van je keuze verbinden we jou aan een geschikt wensverhaal.
– Wat trekt je aan in dit project? (minstens 50 woorden)

Meld je aan als vrijwilliger

Heb jij zin om Woensdag Wensdag als vrijwilliger te ondersteunen? Stuur ons een mailtje met jouw gegevens via vrijwilliger@woensdagwensdag.be en dan nemen wij contact met je op.

– Wat is je naam, je e-mailadres en telefoonnummer?
– Wie ben jij? (minstens 50 woorden)
– Wat wil je graag doen als vrijwilliger? Helpen op evenementen, sociale media beheren, administratief werk, … 
– Wat trekt je aan in dit project? (minstens 50 woorden)